Over ons

Welkom bij Café We Gaan Beginnen en Eetcafé Wij ook in Nijmegen. We nemen je graag mee in een reis waar lekker eten, speciaal bier, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Café we gaan beginnen en Eetcafé Wij ook zijn beide gevestigd in hartje Bottendaal, een van de leukste wijken van Nijmegen én vlakbij het station!

In 2009 heeft Café We Gaan Beginnen haar deuren geopend. Café We Gaan Beginnen telt momenteel 64 speciaalbieren op haar kaart en is daarbij de perfecte locatie voor een feestje, barbecue, afstudeerborrel of ontmoetingsplek. Na het succes van Café We gaan Beginnen, is in 2014 aan de overkant van de straat Eetcafé . . . Wij Ook geopend. Dit is een plek om lekker te eten, te genieten en waar sfeer en service belangrijke speerpunten zijn. Naast alle tap- en fles bieren hebben . . . Wij Ook twintig verschillende wijnen uit acht landen.

De combinatie tussen Café We Gaan Beginnen en Eetcafé . . .  Wij Ook aan beide kanten van de straat is iets wat ons uniek maakt. Liever eerst een speciaalbiertje drinken bij Café We Gaan Beginnen en daarna eten van onze uitgebreide kaart met elke twee weken een nieuw wisselgerecht? Alles kan!

We zien je graag terug bij Café We gaan beginnen of Eetcafé . . . Wij Ook! Proef, en ervaar het zelf!