Over ons

Welkom bij Café We Gaan Beginnen en Eetcafé Wij ook in Nijmegen. We nemen je graag mee in een reis waar lekker eten, speciaal bier, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Café we gaan beginnen en Eetcafé Wij ook zijn beide gevestigd in hartje Bottendaal, een van de leukste wijken van Nijmegen én vlakbij het station!

In 2009 heeft Café We Gaan Beginnen haar deuren geopend. Café We Gaan Beginnen telt momenteel 50 speciaalbieren op haar kaart. Daarbij is het de perfecte locatie voor een feestje, barbecue, afstudeerborrel of ontmoetingsplek. Na het succes van ‘Café We gaan Beginnen’ is in 2014 aan de overkant van de straat ‘Eetcafé . . .Wij Ook’ geopend. Dit is een plek om lekker te eten, te genieten en waar sfeer en service belangrijke speerpunten zijn. Nu al 11 jaar worden deze 2 bedrijven met plezier elke dag geopend.

Wat doen wij allemaal?

Daarnaast zijn wij in verschillende markten thuis, binnen als buiten. Het maken van een onvergetelijke tijd met elkaar en daarbij nog een heerlijk diner, maakt het helemaal af.

Verder bent u elke dag welkom, vanaf 16.00 uur zijn wij open voor een lunch, diner en er is ook zeker ruimte voor een borrel.

Wie zijn wij?

Remon is begonnen in 2009 met Café wij gaan beginnen en daar is Sylvia een jaar later bijgekomen. In 2014 hebben zij de kans gepakt om ‘Eetcafé …Wij Ook’ op te starten. Het team bestaat uit vrolijk personeel, dit is onderling ook terug te zien in de vriendschappen die er ontstaan. De combinatie tussen Café We Gaan Beginnen en Eetcafé . . . Wij Ook aan beide kanten van de straat is iets wat ons uniek maakt.

Het zijn twee bedrijven die er samen voor zorgen dat u een heerlijke avond heeft. Daarbij zijn wij in verschillende markten thuis. En tenslotte maak je het samen geweldig. We zien je graag terug bij Café We gaan beginnen of Eetcafé . . . Wij Ook!