Over ons

Welkom bij Eetcafé We Gaan Beginnen en …Wij Ook! in Nijmegen. We nemen je graag mee op een reis waar lekker eten, speciaal bier, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Eetcafé We Gaan Beginnen en …Wij Ook zijn beiden gevestigd in hartje Bottendaal, een van de leukste wijken van Nijmegen én vlakbij het station!

Eetcafé We Gaan Beginnen & …Wij Ook!

In 2009 heeft Café We Gaan Beginnen haar deuren geopend. Aanvankelijk was dit een gezellig café voor een drankje en een borrelhapje. Na het succes van Café We Gaan Beginnen is in 2014 aan de overkant van de straat Eetcafé …Wij Ook! geopend: een plek om lekker te eten, te genieten en waar sfeer en service belangrijke speerpunten zijn.

Eetcafé …Wij Ook!
In ons Eetcafé …Wij Ook! kunt u heerlijk á la carte eten. Van vlees, tot vis en vegetarisch: wij hebben lekkere gerechten voor iedereen.

Private dining
In de coronaperiode hebben we ons Café We Gaan Beginnen omgetoverd tot een sfeervolle locatie die exclusief beschikbaar is voor private dining, vergaderingen, workshops, bedrijfsuitjes of gewoon een fijn samenzijn met vrienden of familie.

Heerlijk privé dineren om iets te vieren of bijvoorbeeld rustig vergaderen met complete verzorging.

Organisatie evenementen & catering
In de afgelopen jaren hebben we samen met een leuk team onze activiteiten verder uitgebreid. Van het verzorgen van uiteenlopende evenementen in onze eigen locaties tot evenementen op locatie.


Ontbijt thuisbezorgd
Sinds de coronaperiode bezorgen wij ook 7 dagen in de week ontbijt bij u thuis. Lees meer en bestel via: www.doemaarlekker.nl


Fijn team basis voor kwaliteit, aandacht en sfeer
Wij hebben een leuk team dat elke dag weer staat voor kwaliteit, aandacht en een fijne sfeer. Die fijne sfeer begint al onderling, wat ook terug te zien is in de vriendschappen die er zijn ontstaan. 

Wij heten u van harte welkom!
De combinatie tussen Eetcafé We Gaan Beginnen en Eetcafé . . .Wij Ook! aan beide kanten van de straat is iets wat ons uniek maakt. Elke dag gaan wij met plezier open vanaf 16.00 uur. Wij heten u van harte welkom bij Eetcafé We Gaan Beginnen & …Wij Ook! Reserveer hier uw tafel.