Heerlijk genieten op het terras

De zomer is weer heerlijk aangebroken én de terrassen mogen weer open. Dus het is weer mogelijk om te genieten op een terrasje. Gezellig samenzijn buiten, onder het genot van een drankje, eventueel een hapje erbij. Dat zijn de fijne momenten.

Neem plaats op een van onze 3 gezellige terrassen in Nijmegen:

Terras van Eetcafé Wij Ook

Ons Eetcafé bevindt zich in de Ruterstraat in Nijmegen, in de sfeervolle wijk Bottendaal, vlakbij het centrum van Nijmegen. Hou je van vlees, vis of eet je liever vegetarisch? Het kan allemaal. En natuurlijk hebben wij ook voor de kinderen een menu samengesteld. Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart van ons Eetcafé en geniet op ons terras.

Enthousiast geworden? Reserveer hier eenvoudig een tafel voor ons Eetcafé …Wij Ook!

Terras van Hertog Jan Café We Gaan Beginnen

Precies tegenover ons gezellige eetcafé ‘…Wij ook’ bevindt zich ons Hertog Jan Café ‘We Gaan Beginnen’. Zoals uit de naam al af te leiden is schenken wij hier alle biersoorten van Hertog Jan. Naast bier hebben we bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen. Natuurlijk hebben we ook non-alcoholische dranken.

Ook hier is de mogelijkheid om heerlijk te dineren of te borrelen.

Thiemepark terras

Wij hebben sinds vorig jaar zomer ook een mooi terras in het Thiemepak in Nijmegen. Ook op dit terras zijn er onwijs veel mogelijkheden. Denk aan een lekker drankje met een heerlijke borrelplank. Of een heerlijke hoofdgerecht.

Bekijk ons menu voor het terras in Thiemepark en bestel eenvoudig online.
Onze koks gaan direct voor u aan de slag in de keuken. We komen uw gerechten vervolgens bij u serveren op het terras.