Private dining in Nijmegen

Privé dineren, lunchen, vergaderen of borrelen met een besloten gezelschap

Wil je de kwaliteit, fijne, huiselijke sfeer en de fijne bediening van een eetcafé, maar ook de privacy en rust van thuis of van kantoor? Dat kan met Private Dining. In onze sfeervolle locatie in de mooie wijk Bottendaal in Nijmegen, vlakbij het station, kunt u genieten van onze private dining opties.

Wat is private dining

Een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, heisessie, zakelijk diner of gewoon lekker samenzijn met vrienden. Er zijn uiteenlopende redenen om een dag of een avond uit speciaal te maken. Of om even in alle rust een dag een locatie tot je beschikking te hebben voor een gezelschap. Precies voor díe momenten is private dining de perfecte uitkomst.

Onstpannen en rustig genieten
De term private dining is afkomstig uit de Engelse taal en betekent letterlijk vertaald privé diner. Het is eigenlijk gewoon ‘lekker samen genieten’ op een privé locatie. En dat is precies wat wij beogen met onze private dining in Nijmegen.

Wij reserveren onze sfeervolle locatie van We Gaan Beginnen / Wij Ook in Nijmegen exclusief voor u en uw gezelschap en zetten alles klaar volgen wens. Daarbij verzorgen wij ook het eten en schenken we de drankjes. Kortom, wij verzorgen de locatie, de privacy, lekker eten en de drankjes en u hoeft alleen maar te genieten.

“Heerlijk als je op een fijne locatie terecht kunt waar alles al klaarstaat en alles geheel verzorgd wordt.”

Onze mogelijkheden qua private dining

Onze private dining is geschikt voor exclusief dineren, maar gaat ook verder dan alleen dineren: u kunt onze locatie afhuren voor een hele dag waarbij het dineren een onderdeel is. Denk aan vergaderen, familiebijeenkomsten, promoveren of andere gelegenheden. Alles gaat in overleg en wij doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen.

Privélocatie met bediening
Bij private dining heeft u onze locatie exclusief tot uw beschikking. Heerlijk privé dineren om iets te vieren of bijvoorbeeld rustig vergaderen met complete verzorging. Zo hebben u en uw gasten volledig aandacht voor elkaar.

Wij hebben verschillende mogelijkheden: van buffetten tot driegangendiner, van vergaderarrangementen tot lunch. Private dining bij We Gaan Beginnen / Wij Ook in Nijmegen wordt in overleg met u ingevuld.

Voor privédiners hebben wij diverse buffetten of wij kunnen een 3-gangenmenu of 3-gangenkeuzemenu voor u en uw gezelschap samenstellen. Wenst u liever meer gangen of een ander gerecht? Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

Bekijk hier onze buffetten en een voorbeeld van een 3-gangen keuzemenu:

Private dining op locatie? Ook dat verzorgen wij

Wenst u private dining bij u thuis of op een andere locatie? Ook dat doen we. Wij verzorgen regelmatig catering op locatie en hierbij geldt ook: alles gaat in overleg en wordt afgestemd op uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie of contact?

Private dining is mogelijk vanaf 15 personen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: 06-50927149 of mail naar: info@wegaanbeginnen.nl. Dan kunnen we geheel in overleg alles afstemmen op de wensen van u en uw gezelschap.

U kunt ook onderstaande contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.


A la carte diner3-gangen keuzedinerKeuzebuffetVegetarisch buffetIn overleg samenstellen