Evenementen

Gezellige locaties voor uw feest, diner of andere gelegenheid

In Bottendaal, Nijmegen

Wilt u iets organiseren omdat u iets te vieren heeft? Zoekt u een fijne locatie voor een diner, een bedrijfsborrel of feest in Nijmegen? Dat kan uitstekend in ons café en/of eetcafé! We verzorgen wekelijks diverse mooie evenementen zoals privé diners, bedrijfsborrels of -diners, huwelijken en andere feesten. We helpen ook u graag om uw feest of andere gelegenheid tot een fijne herinnering te maken.

Ons Eetcafé We Gaan Beginnen biedt plaats aan maximaal 120 personen. We hebben een uitgebreide menu- en drankenkaart en in overleg kunnen we van alles daaromheen voor u bereiden en organiseren. Speciale wensen op het gebied van hapjes, drankjes, muziek en indeling zijn ook altijd bespreekbaar.

Diners: van dinerbuffet tot 3-gangenkeuzemenu

Voor privédiners hebben wij diverse buffetten of wij kunnen een 3-gangenkeuzemenu voor u en uw gezelschap samenstellen. Wenst u liever meer gangen of een ander gerecht? Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

Bekijk hier onze buffetten:

Borrels en feestavonden

Voor diners hebben wij diverse buffetten of wij kunnen een 3-gangenkeuzemenu voor u en uw gezelschap samenstellen. Wenst u liever meer gangen? Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

Bekijk de mogelijkheden en prijsindicaties voor borrels/feestavonden

Ook op locatie

Wij organiseren ook uw evenementen op locatie. Wij hebben al veel evenementen verzorgd en we beschikken over een breed netwerk van partners waarmee wij veelvuldig samenwerken. Zo hebben we bijvoorbeeld dit jaar de volledige horeca van Swim & Fight for Cancer in Nijmegen verzorgd.

Wij ontlasten u graag door de organisatie volledig uit handen te nemen en het geheel naar uw wens te verzorgen.

Neem contact op via ons contactformulier of bel direct naar: 06-50927149


Een paar referenties

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden als feestlocatie in Nijmegen, zetten we hieronder een paar voorbeelden uiteen van wat we zoal gedaan hebben en wat mogelijk is:

Huwelijk

Zoals de foto hiernaast en hieronder ook laat zien hebben wij ruimte geboden aan meerdere huwelijken, waarbij we alle gasten vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd hebben met heerlijke gerechten en drankjes. Dit kan zowel in onze eigen locaties als op een andere locatie, waarbij we de catering ook verzorgen.

Bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of bedrijfsdiner

We hebben ook voor diverse bedrijven een middag of avond voorzien van locatie, eten en drinken. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Radboud Universiteit een volledige bedrijfsavond verzorgd, voor Gemeente Nijmegen een gezellige bedrijfsborrel en zo kunnen we meer voorbeelden uitlichten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Verjaardagen, borrels, feesten en andere partijen

Van promotie tot afstudeerfeest. Wij helpen u ook graag bij elke gelegenheid, van locatie tot en met de volledige verzorging. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we graag wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Evenementen

De afgelopen jaren hebben wij diverse grotere en kleine evenementen verzorgd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
– Swim & Fight for Cancer, catering in combinatie met andere leveranciers in ons brede netwerk
– Bruiloften op uiteenlopende locaties
– BBQ voor 60 personen in de tuin bij een organisatie

Terras Thiemepark

Gedurende de zomers van 2020 en 2021 hebben we samen met andere horecagelegenheden uit Bottendaal in het Thiemepark in de zomermaanden een gezellig terras gecreëerd, zodat iedereen gedurende deze Coronajaren toch op kon genieten op het terras. Van een drankje met eventueel een borrelplank erbij tot een heerlijke hoofdgerecht.

Van feest tot gerecht: foto’s ter inspiratie

Om u te inspireren, hebben we hieronder een aantal foto’s uiteengezet. Hieronder een overzicht van wat je zowel in Café We Gaan Beginnen en/of eetcafé Wij Ook kunt organiseren.