Gezellige locatie voor uw evenement in Nijmegen

Heeft u een gelegenheid waarvoor u een geschikte locatie zoekt in Nijmegen? Een sfeervolle locatie, waar u lekker kunt eten en drinken? Onze locatie van We Gaan Beginnen is af te huren voor privé-diners, vergaderingen, familiebijeenkomsten, promoveren, borrels en andere gelegenheden. Alles gaat in overleg en wij doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen.

Gezellige locaties voor uw feest, diner of andere gelegenheid

Wij hebben twee gezellige locaties die geschikt zijn voor uw feest, diner of andere gelegenheid. Beide locaties bieden plaats aan maximaal 120 personen. 

Evenement op locatie? Ook dat verzorgen wij

Wenst u een evenement op een externe locatie, bij u thuis of op een andere locatie? Ook dat doen we. Wij verzorgen regelmatig catering op locatie en en organiseren uw evenement voor u, geheel in overleg. Wij hebben al veel evenementen verzorgd en we beschikken over een breed netwerk van partners waarmee wij veelvuldig samenwerken.

Van dinerbuffet tot 3-gangenkeuzemenu, heerlijk dineren met een gezelschap

Voor privédiners hebben wij diverse buffetten of wij kunnen een 3-gangenkeuzemenu voor u en uw gezelschap samenstellen. Wenst u liever meer gangen of een ander gerecht? Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

Bekijk hier onze buffetten: