Lekker eten en drinken

Hou je van een gezellig avondje uit, lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook! Laat je verrassen door de  uitgebreide menukaart van ons Eetcafé Wij Ook!

Buiten onze menukaart hebben we ook elke twee weken nieuwe wisselgerechten, variërend van vlees- tot vis. Maar ook heerlijke voor- en nagerechten die om de twee weken wisselen.

Eet je liever vegetarisch? Ook dan zit je goed bij eetcafé Wij Ook!. We hebben diverse vegetarische gerechten. Ben je toch niet zo’n groter eter, ook daar hebben wij gerechten voor. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Al onze gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groente en salade.

Lunch

Wij verzorgen regelmatig een heerlijke lunches voor bedrijven of groepen op locatie. En wij hebbe natuurlijk ook in ons eetcafé mogelijkheden om een lunch te verzorgen voor een gezelschap. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden en om een offerte op te vragen.


Take away

Even thuis een ander broodje of een avond geen zin om te koken, maar toch een heerlijk gerecht bestellen? Bekijk onze take away-mogelijkheden.Van heerlijk Hertog Jan biertje tot een goed glas wijn

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten zijn dan ook goed te combineren met onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog een ruim aanbod in speciaalbieren op fles, welke ook heerlijk te combineren zijn met de gerechten van onze chefs.

Elk aan de andere kant van de straat, maar toch samen

Aan de ene kant het gezellige eetcafé ‘…Wij ook’ en daar tegenover bevindt zich ons Hertog Jan Café We Gaan Beginnen. Ook hier is de mogelijkheid om heerlijk te dineren of te borrelen.

U kunt dus in ons Café plaatsnemen of de straat oversteken naar ons gezellige eetcafé …Wij Ook. Aan beide kanten heten we u van harte welkom om te genieten. Wanneer het eetcafé vol zit, is er ook de mogelijkheid om in het café te dineren.

Kortom, u kunt altijd bij ons terecht en u bent welkom voor een gezellige middag/avond bij ons.

Terras Thiemepark

Sinds juni 2020 hebben we als horecagelegenheden in Bottendaal samen een project opgestart, namelijk om in het Thiemepark in de zomermaanden een terras met een gezellig sfeertje te creëren.

Ook op dit terras zijn er onwijs veel mogelijkheden. Denk aan een lekker drankje met een heerlijke borrelplank. Of een heerlijke hoofdgerecht. Ook die komen we daar naar u toe brengen. Bekijk ons menu en bestel eenvoudig online.


De pluspuntjes van ons terras in het Thiemepark:

  • Het is picknicken maar dan op een luxe manier
  • Lekker wat drinken én als je wilt ook heerlijk eten
  • U hoeft alleen maar te genieten

Al met al zijn er een paar gezellige plekken om even te genieten in Bottendaal. U kunt optimaal genieten van het weer, de gezellige sfeer, de fijne service en het gezellige personeel.

Wij hopen u graag terug te zien op één van de drie gezellige plekken van Bottendaal, het café We Gaan Beginnen, eetcafé … Wij Ook & het Thiemepark (alleen open in de zomermaanden).