Lekker eten en drinken

Hou je van een gezellig avondje uit, lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook! Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart van ons Eetcafé Wij Ook!

Buiten onze menukaart hebben we ook elke twee weken nieuwe wisselgerechten, variërend van vlees- tot vis. Maar ook heerlijke voor- en nagerechten die om de twee weken wisselen.

Eet je liever vegetarisch? Ook dan zit je goed bij eetcafé Wij Ook!. We hebben diverse vegetarische gerechten. Ben je toch niet zo’n groter eter, ook daar hebben wij gerechten voor en aan de kinderen hebben we natuurlijk ook gedacht.

Al onze gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groenten en salade.

We Gaan Beginnen met Genieten!

Aan de ene kant het gezellige eetcafé ‘…Wij ook’ en daar tegenover bevindt zich ons Café We Gaan Beginnen. Hier is het mogelijk om met een gezelschap heerlijk te dineren, te borrelen of een feestje te vieren. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden:

Private dining en verschillende soorten buffetten

Wanneer u met een gezelschap heerlijk wenst te dineren, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Van buffet tot een 3-gangenmenu of een 3-gangen keuzemenu. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden:

Elk aan de andere kant van de straat, maar toch samen

Aan beide kanten van De Ruyterstraat heten we u van harte welkom om te genieten. Wanneer het eetcafé vol zit, is er regelmatig ook de mogelijkheid om in Café We Gaan Beginnen te dineren.

Kortom, u kunt altijd bij ons terecht en u bent welkom voor een gezellige middag/avond bij ons.

Lunch

Wij verzorgen regelmatig een heerlijke lunch voor bedrijven of groepen op locatie. Van heerlijke belegde broodjes tot een lunchbuffet. Voor ieder wat wils. En wij hebben natuurlijk ook in ons Eetcafé en ons Café We Gaan Beginnen mogelijkheden om een lunch te verzorgen voor een gezelschap. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden en om een offerte op te vragen.


Take away

Even thuis een ander broodje of een avond geen zin om te koken, maar toch een heerlijk gerecht bestellen? Bekijk onze take away-mogelijkheden.Van heerlijk Hertog Jan biertje tot een goed glas wijn

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten zijn dan ook goed te combineren met onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog een ruim aanbod in speciaalbieren op fles, welke ook heerlijk te combineren zijn met de gerechten van onze chefs.

Terras Thiemepark

Sinds juni 2020 hebben we als horecagelegenheden in Bottendaal samen een project opgestart, namelijk om in het Thiemepark in de zomermaanden een terras met een gezellig sfeertje te creëren.

Ook op dit terras zijn er onwijs veel mogelijkheden. Denk aan een lekker drankje met een heerlijke borrelplank. Of een heerlijke hoofdgerecht. Ook die komen we daar naar u toe brengen. Bekijk ons menu en bestel eenvoudig online.


De pluspuntjes van ons terras in het Thiemepark:

  • Het is picknicken maar dan op een luxe manier
  • Lekker wat drinken én als je wilt ook heerlijk eten
  • U hoeft alleen maar te genieten

Al met al zijn er een paar gezellige plekken om even te genieten in Bottendaal. U kunt optimaal genieten van het weer, de gezellige sfeer, de fijne service en het gezellige personeel.

Wij hopen u graag terug te zien op één van de drie gezellige plekken van Bottendaal, het café We Gaan Beginnen, eetcafé … Wij Ook & het Thiemepark (alleen open in de zomermaanden).