Lekker eten en drinken

Hou je van een gezellig avondje uit met lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook!

Van vlees, tot vis en vegetarisch. In alle gevallen zit je goed bij eetcafé Wij Ook!. We hebben diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Ben je toch niet zo’n groter eter, ook daar hebben wij gerechten voor en aan de kinderen hebben we natuurlijk ook gedacht.

Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart van ons Eetcafé Wij Ook!

Buiten onze menukaart hebben we ook elke twee weken nieuwe wisselgerechten, variërend van vlees- tot vis. Maar ook heerlijke voor- en nagerechten die om de twee weken wisselen. Al onze gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groenten en salade.

Take Away: heerlijke afhaalgerechten

Wij hebben ook een menukaart met heerlijke gerechten om af te halen. Al deze gerechten maken wij natuurlijk ook met liefde voor jullie klaar.

We Gaan Beginnen met Genieten!

Aan de ene kant het gezellige eetcafé ‘…Wij ook’ en daar tegenover bevindt zich ons Café We Gaan Beginnen. Hier is het mogelijk om met een gezelschap heerlijk te dineren, te borrelen of een feestje te vieren. Lees hier meer over Private Dining of bekijk via onderstaande buttons de verschillende mogelijkheden:

Private dining en verschillende soorten buffetten

Wanneer u met een gezelschap heerlijk wenst te dineren, dan hebben wij diverse mogelijkheden. Van buffet tot een 3-gangenmenu of een 3-gangen keuzemenu. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden:

Elk aan de andere kant van de straat, maar toch samen

Aan beide kanten van De Ruyterstraat heten we u van harte welkom om te genieten. Aan de ene kant van de straat zit ons Eetcafé …Wij Ook! waar u heerlijk kunt genieten van á la carte eten of een 3-gangen menu van de chef. Wanneer het eetcafé …Wij Ook! vol zit, is er regelmatig ook de mogelijkheid om in Café We Gaan Beginnen te dineren.

Aan de overkant van de straat zit Eetcafé We Gaan Beginnen, een prachtige, sfeervol ingerichte locatie die u kunt reserveren voor uw privé diner, vergadering, lunch, borrel, feestje of andere gelegenheid. Of u nu alleen een locatie zoekt of graag ondersteuning wenst bij het organiseren van uw evenementen: wij denken graag met u mee.
Lees meer over de mogelijkheden op de pagina Private Dining en Evenementen.

Kortom, u kunt altijd bij ons terecht en u bent welkom voor een gezellige middag/avond bij ons.

Lunch

Wij verzorgen regelmatig een heerlijke lunch voor bedrijven of groepen op locatie. Van heerlijke belegde broodjes tot een lunchbuffet. Voor ieder wat wils. En wij hebben natuurlijk ook in ons Eetcafé en ons Café We Gaan Beginnen mogelijkheden om een lunch te verzorgen voor een gezelschap. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden en om een offerte op te vragen.Van heerlijk Hertog Jan biertje tot een goed glas wijn

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten zijn dan ook goed te combineren met onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog een ruim aanbod in speciaalbieren op fles, welke ook heerlijk te combineren zijn met de gerechten van onze chefs.