Borrel en feestavond

Van borrel met bittergarnituur tot compleet verzorgde feestavond inclusief dinerbuffet

U kunt bij ons ook terecht voor een borrel of een feestavond. Wij verzorgen uiteenlopende feesten en partijen. Van een zakelijke borrel met een lekker borrelhapje erbij tot een compleet verzorgt huwelijk of ander feest, met bruidstaart, lunch, diner en feestavond. Het kan allemaal en we denken graag met u mee om alles waar mogelijk in te vullen naar uw wensen.

Onderstaand vind u meer informatie over de mogelijkheden voor borrels en feestavonden.

Dranken bij borrel en feestavond

Voor borrels en feestavonden bieden wij de optie om aan het einde de door uw gezelschap genoten consumpties af te rekenen. Daarnaast is het vanaf 30 personen ook mogelijk om de drank af te kopen. Voor deze laatste optie hebben wij twee borrelarrangementen:


Borrel ‘Een goede basis’

4 uur onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

€ 29,50


Borrel ‘Hapje erbij’

4 uur onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn, vergezeld van 2 luxe koude hapjes en 2 warme hapjes per persoon. Aan het eind serveren wij ook nog een lekker zakje friet van Van Vuurens.

€ 35,00

Wilt u graag genieten van speciaalbieren of speciale wijnsoorten? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs. In overleg met u stellen wij een arrangement samen.

Voor vrijdag & zaterdag hanteren wij een omzetgarantie.

Samen genieten van een drankje

Wij reserveren onze sfeervolle locatie van We Gaan Beginnen / Wij Ook in Nijmegen exclusief voor u en uw gezelschap en zetten alles klaar volgen wens. Daarbij verzorgen wij alles naar wens. Kortom, wij verzorgen de locatie, de privacy, eventueel lekker eten en de drankjes en u hoeft alleen maar samen te genieten.

“Gezellige sfeer, lekker onder het genot van een drankje en een hapje samen genieten.”

Meer informatie of contact?

Zoekt u een fijne locatie voor een borrel of feestavond? Neem voor meer informatie contact met ons op via: 06-50927149, mail naar: info@wegaanbeginnen.nl of vul ons contactformulier in. Dan kunnen we geheel in overleg alles afstemmen op de wensen van u en uw gezelschap.