Eten en drinken

. . . bij Café We Gaan Beginnen en Eetcafé . . . Wij Ook!

Laat je verrassen door onze uitgebreide menukaart! Elke twee weken hebben wij een nieuw wisselgerecht welke kan variëren tussen vlees- en visgerechten. Eet je liever vegetarisch? Kom dan onze quiche, lasagne, gemarineerde champignons of gevulde aubergine proeven. Alle gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groente en salade.


De volledige menukaart is te bekijken via deze link:Menukaart Eetcafé . . . Wij Ook !

Al onze gerechten zijn goed te combineren met de onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit acht verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 10 tapkranen hebben we ook nog ruim 60 speciaalbieren op fles welke ook heerlijk te combineren zijn met het eten van
Eetcafé . . . Wij Ook!

Speciaal bij Café We Gaan Beginnen

Bij Café We Gaan Beginnen zijn evenals bij Eetcafé . . . Wij Ook alle gerechten van de kaart te bestellen. Naast de kaart van Eetcafé . . . Wij Ook heeft Café We Gaan Beginnen ook haar eigen gerechten. Voor slechts €13,50 kan je bij ons een heerlijke black angus burger, nasi-schotel of pasta met black angus vlees en bolongesesaus bestellen.

Syrisch buffet

In samenwerking met Rami Hilamia wordt er bij Café We Gaan Beginnen op verschillende maandagen een Syrisch buffet verzorgd. Rami neemt het culinaire gedeelte voor zijn rekening: van inkoop tot bereiding. Houd de homepagina in de gaten voor het eerstvolgende buffet!