Eten en drinken

Hou je van een gezellig avondje uit, lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook! Laat je verrassen door de  uitgebreide menukaart van ons Eetcafé Wij Ook!

Buiten onze menukaart hebben we ook elke twee weken nieuwe wisselgerechten, variërend van vlees- tot vis. Maar ook heerlijke voor- en nagerechten die om de twee weken wisselen.

Eet je liever vegetarisch? Ook dan zit je goed bij eetcafé Wij Ook!. We hebben diverse vegetarische gerechten. Ben je toch niet zo’n groter eter, ook daar hebben wij gerechten voor. Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Al onze gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groente en salade.

Lunch

Op zoek naar een gezellige plek om te lunchen? Of wil je een heerlijk broodje opeten in het park? Kom gerust langs om een heerlijk broodje te bestellen of op te eten op het gezellige terras van ‘…Wij Ook’.

SEPTEMBER ACTIE!!

Bij ‘Café We Gaan Beginnen en Eetcafé … Wij Ook’ zijn we begonnen met lunchen! Koop voor €20,- een lunchbon en je kan voor €25,- bij ons besteden voor een lunch! Deze actie eindigt op de laatste dag van september. De bon zelf is geldig tot en met 1 januari 2021.

Je kunt zelfs een lunchbon bestellen via What’s App. Je betaalt via een Tikkie en binnen 5 dagen ligt ‘ie bij jou op de mat! Stuur een berichtje naar 06- 50927149 en we zien je snel!

Van goede wijn tot speciaalbier

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten zijn dan ook goed te combineren met onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog een ruim aanbod in speciaalbieren op fles, welke ook heerlijk te combineren zijn met de gerechten van onze chefs.

Allebei aan de andere kant van de straat, maar toch samen

Aan de ene kant het gezellige eetcafé … wij ook en daar tegenover bevindt zich ons Hertog Jan Café. Ook hier is de mogelijkheid om heerlijke te dineren of te borrelen. U bent aan beide kanten van harte welkom om te genieten aan beide kanten. Wanneer het eetcafé vol zit, is er ook de mogelijkheid om in het café te dineren. Kortom, u kunt altijd terecht bij ons en u bent welkom voor een gezellige middag/avond bij ons.

Het park

Sinds juni 2020 Hebben alle horecagelegenheden in Bottendaal samen een project opgestart. Namelijk om in het Thiemepark een gezellig sfeertje te creëren. Ook in het park zijn er onwijs veel mogelijkheden. Denk hierbij aan een lekker drankje met een heerlijke borrelplank. Of toch zin in een hoofdgerecht? Ook die komen we daar naar u toe brengen. U kunt optimaal genieten van het weer, de gezellige sfeer, de fijne service en het gezellige personeel.

De pluspuntjes van het park:

– Het is picknicken maar dan op een luxe manier]

– U hoeft alleen maar te genieten

Al met al zijn er een paar gezellige plekken om even te genieten in Bottendaal. Wij hopen u graag terug te zien op één van de drie gezellige plekken van Bottendaal, het café We Gaan Beginnen, eetcafé … Wij Ook & het Thiemepark (alleen open in de zomermaanden)