Eten en drinken

Lekker eten, drinken, genieten. . . bij Café We Gaan Beginnen en Eetcafé . . . Wij Ook!

Hou je van een gezellig avondje uit, lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook! Laat je verrassen door de  uitgebreide menukaart van ons Eetcafé Wij Ook!

Ons eetcafé zit in Nijmegen, in de wijk Bottendaal, dus vlakbij het centrum!

Bekijk hier onze menukaart  >>

Buiten onze menukaart hebben we ook elke twee weken een nieuw wisselgerecht, variërend van vlees- tot  vis.

Eet je liever vegetarisch? Ook dan zit je goed bij eetcafé Wij Ook!. We hebben diverse vegetarische gerechten, zoals quiche, lasagne, gemarineerde champignons of gevulde aubergine. Al onze gerechten worden geserveerd met friet van Vuurens, warme groente en salade.

Bekijk hier meer sfeerafbeelingen

Van goede wijn tot speciaalbier

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten zijn dan ook goed te combineren met onze bijzondere, kwalitatief goede wijnen afkomstig uit acht verschillende landen.

Geen wijnliefhebber? Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog ruim 60 speciaalbieren op fles, welke ook heerlijk te combineren zijn met het eten van ons Nijmeegse Eetcafé.

Café We gaan beginnen

Aan de overkant van de straat, recht tegenover ons eetcafé bevindt zich ons Café We gaan beginnen. Daar bent u ook welkom, om gewoon gezellig wat te drinken, voor een drankje na uw diner in ons Eetcafé, of voor een aperitief. In ons café serveren we periodiek ook een dagschotel en als ons eetcafé vol is, kunt u daar ook een hapje eten. Kortom, u kunt bij ons altijd terecht, u bent van harte welkom.